//load after waiting 3000 milliseconds, 3 seconds setTimeout(function(){ LoadDriftWidget() }, 3000)
ddp-et-icon|et-icon-mobile|
ddp-et-icon|et-icon-mail-alt|

På LinkedIn skapar vi relationer och samarbeten med våra kontakter. Vår vision är att attrahera, leverera värde, hjälpa, lära och lära ut.

linkedin

Vi lägger mycket av vår tid på LinkedIn. För att lära känna kund och kandidat. Det är vår framgångsfaktor.

Saleshunter | LinkedIn

"Vi knyter till oss nya kontakter, som vi attraherar och lär känna. Vilket ger oss ett ständigt aktuellt nätverk"

Fullt av intressanta kandidater med relevant kompetens som är sugna på en ny karriär. Det är här vi håller oss uppdaterade på vad som händer. Ständiga förändringar på marknaden och företagen. Och det går fort, det som var nytt idag kan vara något helt annat nästa vecka.

Men också den snabba utvecklingen. Hur synen på arbetsplats, anställning och karriär förändras.

Vi måste lära oss att förstå kandidaten för att kunna attrahera rätt kompetens till rätt tjänst. Vi måste lära oss förstå deras syn på kandidatresan.

Vi måste lära oss att förstå kandidaten för att kunna attrahera rätt kompetens till rätt tjänst. Vi måste lära oss förstå deras syn på kandidatresan. Men också den snabba utvecklingen. Hur synen på arbetsplats, anställning och karriär förändras. Ständiga förändringar på marknaden och företagen. Det går fort, det som var idag kan vara något helt annat nästa vecka.

Tänk inte att ska hitta den perfekta medarbetaren, den finns inte. Vi har alla våra styrkor och svagheter. Det är kombinationen i teamet och utvecklingen tillsammans som är är det vinnande konceptet.

Tänk inte att du ska hitta den perfekta medarbetaren, den finns inte. Vi har alla våra styrkor och svagheter.

Det är kombinationen i teamet och utvecklingen tillsammans som är det vinnande konceptet.

Det handlar om att hitta den bäst lämpande för den aktuella tjänsten, både när det gäller kompetens och personliga egenskaper.

Våga satsa på en senior att utvecklas med. Våga satsa på en junior att utveckla. Det är mixen av erfarenheten, ålder, kön, etnicitet, nyfikenhet, säkerhet, framåtanda lugn och energi som för er framåt!

Det stora arbetet ligger i att nå de som inte är aktiva på arbetsmarknaden. Att få dem intresserade och attraherade av oss som headhunter och ditt företag”

Det är på LinkedIn vi hittar er. Ni som inte aktivt söker jobb, men som ändå ser värdet i att nätverka inom er bransch. För att se vad det kan leda till. Eller kanske är på väg att byta bransch? På LinkedIn finns alla möjligheter att genom kontakter utvecklas, lära, lära ut och kunna presentera sig själv. LinkedIn är din levande CV. Vill du veta mer om? Vill du signa upp dig hos oss? Läs mer här

Saleshunter | Anna Norlin
Anna Norlin Saleshunter

“Vår närvaro på LinkedIn är ett effektivt sätt att hitta kandidater”

Anna Norlin

Saleshunter | LinkedIn
På samma sätt som våra kunder arbetar med sitt employer brand på LinkedIn gör vi det med vårt

Vi vill vara det där rekryteringsföretag som kandidaten kan lita på, genom att vi står för kompetens, personligt samarbete och alltid är noga med återkoppling. Samtidigt som vi har passion för försäljning och mötet med människan.

När vi kommer till rekryteringsprocessen så ser vi LinkedIn profilen som CV. Vill lära känna människan bakom, inte bara vad personen gjort tidigare utan främst vad den kan tillföra det nya företaget. Vi är noga att det sker på ett relevant sätt så vi inte attraherar många som sedan blir besvikna och lämnar mitt i processen för att det inte var som vad de förväntade sig.

Vi vill vara det där rekryteringsföretag som kandidaten kan lita på, genom att vi står för kompetens, personligt samarbete och alltid är noga med återkoppling. Samtidigt som vi har passion för försäljning och mötet med människan.

Vi står för kvalitet. Vi skulle hellre tacka nej till ett uppdrag om företaget inte står för rätt bemötande, synen på samarbete och vikten av respekten för varje sökande

Vi kan aldrig hjälpa alla kandidater till ett arbete. Men vi kan hjälpa till genom rätt bemötande, leverera värde genom råd och hjälp i våra kanaler.

Bra bemötande hela processen igenom, med återkoppling och värdefull feedback. Detta  stärker ditt varumärke inför nästa rekrytering.

Saleshunter | Passion for Sales
Anders Norlin

“Vi ser att LinkedIn är ett kvalitativt nätverk”

Anders Norlin

Starta din resa här & nu för en lyckad rekrytering. Låt oss hjälpa dig!

Att rekrytera en talang till din säljorganisation. Vi vill skapa ett samarbete med dig för att kunna hjälpa dig att rekrytera din nästa talang.

Saleshunter | Kontakt

Kontakta oss för ett samarbete

saleshunter – passion for sales –