//load after waiting 3000 milliseconds, 3 seconds setTimeout(function(){ LoadDriftWidget() }, 3000)
ddp-et-icon|et-icon-mobile|
ddp-et-icon|et-icon-mail-alt|

Om oss, ödmjukt rekryteringsföretag som står för bra bemötande, kvalitet och förtroende. Alltid återkoppling med värdefull feedback.

Om oss

Saleshunter är ett nytt företag på marknaden. Vi som grundare har över 30 års erfarenhet från försäljning, service och rekrytering. Vi är säljare, rekryterare och headhunters. En mix av gedigen erfarenhet, personlighet, effektivitet och att snabbt kunna ställa om. 

Men framförallt har vi valt att nischa oss inom försäljning. Dels för att det är det vi kan bäst och vi förstår både kund och kandidat. Vi vet hur viktig försäljningen är för företaget och vikten av rätt säljare på rätt plats.

Men också för att på det sättet få ett riktigt gediget och relevant nätverk. Fullt av kontakter och blivande kandidater som har Passion for Sales. 

     

Vad händer i världen? Hur ser den ut imorgon? Hur ser köpprocessen ut idag? Hur ser den ut imorgon? Hur tänker kandidaten? Hur kan vi förbättra kund och kandidatupplevelsen?

Jo, genom att förmedla alla dessa härliga kandidater med Passion for Sales. Förmedla dessa till dig och din utlysta tjänst för att förkorta din process när du behöver lägga tiden på annat.

Den nya framtiden är här nu, men den kan se helt annorlunda ut imorgon och det är vi ödmjuka inför. Vi vill vara med på den resan tillsammans med dig. Vi vill skapa relationer och långsiktiga samarbeten med dig som har Passion for Sales. Företag som kandidat!

     

”Om oss, Saleshunter, som har Passion for Sales

01

Our Values

Bemötande

Värdefullt bemötande och tron på människan. Om oss som rekryterare, om dig som kandidat eller kund. Vi ser till att även det digitala mötet, via telefon och i skrift blir personligt. 

Mångfald

Mångfald och allas lika värde. Vi ser människan bakom LinkedIn profilen och CV`n. Gör urval efter erfarenhet och kompetens. Inte efter kön, ålder eller etnicitet. 

Förtroende

Vi står för förtroende. Vi skulle hellre tacka nej till ett uppdrag om företaget inte står för rätt bemötande, synen på samarbete och vikten av respekten för varje sökande. 

Feedback

Återkoppling med värdefull feedback. Alla berörda parter i processen får uppföljande återkoppling. Vilken feedback beror på längd på processen. 

02

Our Mission

Vårt uppdrag är hitta nya säljförmågor till dig som kund. Säljare som har förmågan att få kontakter till leads, att få leads till kunder. Vårt uppdrag är att matcha rätt kompetens med ditt företag. 

Slutligen är återkoppling viktig. Med värdefull feedback  processen igenom. Vill ha feedback tillbaka från dig, vad du tycker om oss. För att kunna bli lite bättre varje gång.

 

03

Our Vision

Vår vision är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kontakter. Attrahera, leverera värde, kommunicera och att ständigt hålla oss uppdaterade.

Att skapa positiva kundupplevelser och återkommande kunder. Att alltid kunna leverera en effektiv rekryteringsprocess och positiv kandidatupplevelse.

 

”Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet och arbetar ständigt med vårt CX”

04

Our Culture

Customer Experience

Vi vill kunna leverera en positiv kundupplevelse, customer experience. Från första kontakten, till matchning med en lika nöjd kandidat. Vi vill kunna leverera en positiv kandidat upplevelse. Från första knapptrycket, till den sista viktiga återkopplingen. Vi vill att den ska upplevas positiv och välarbetad.

Passion for Sales

Vi vill att det ska sitta i väggarna, att det ska genomsyra hela vårt arbete. Att du ska känna det i all form av kontakt med oss. Passionen för service och försäljning! Att sälja är att hjälpa, leverera värde och att skapa relationer. Passion for Sales!

 

Nätverka

Vi har ett ständigt växande nätverk, fullt av kompetens. Där vi eftersträvar relevans, kontakter som har Passion for Sales. Vi ser alla som blivande kunder eller kandidater. Skapar ärliga samarbeten med värdefulla relationer. Vår arbetsyta och största nätverk har vi på LinkedIn.

Saleshunter | Passion for Sales
Saleshunter | Passion for Sales
Saleshunter | Passion for Sales
Saleshunter | Passion for Sales
Totti-the-king
Anna Norlin

Anna Norlin

”Rekrytering & försäljning, med betoning på försäljning och ett relevant nätverk”

Vi knyter till oss nya kontakter, som vi attraherar och skapar relation med. Vilket ger oss ett ständigt aktuellt nätverk. Vi är alltid noga med återkoppling.

Säljare i grunden, som jag fått förmånen att utveckla i flertalet serviceyrken kommer väl till pass i mina uppdrag. Med erfarenhet från försäljning, rekrytering, inköp,  marknadsföring m.m kan jag lätt sätta mig in i de olika parternas roller. Företag som kandidat.

Anders Norlin

Anders Norlin

”Rekrytering & försäljning, med betoning på försäljning och ett relevant nätverk”

Det ligger ett stort arbete i att nå de som inte är aktiva på arbetsmarknaden. Att få dem intresserade och attraherade av oss som headhunter och av ditt företag.

Min gedigna bakgrund inom försäljning, rekrytering, marknadsföring m.m ger mig en bra grund att stå på inför varje uppdrag. Jag kan lätt sätta mig in de olika rollerna, chef, ägare, VD, rekryterare, säljare, kandidat mfl för att göra den allra bästa matchning