function loadDriftWidgetOnScroll() { LoadDriftWidget() ; window.removeEventListener('scroll', loadDriftWidgetOnScroll); } window.addEventListener('scroll', loadDriftWidgetOnScroll);

Rekryteringsföretaget som står för bra bemötande, förtroende och återkoppling. -Passion for Sales

01

OUR VALUES

02

OUR MISSION

03

OUR VISION

04

OUR CULTURE

”Rekrytering är ett hantverk, att kunna se människan och kompetensen. Kunna vara personlig i vår alltmer digitaliserade värld”

Saleshunter är ett relativt nytt företag på marknaden. Men vi som grundare har över 30 års erfarenhet från försäljning och rekrytering. Vi är säljare och rekryterare. En mix av erfarenhet, personlighet, effektivitet och att snabbt kunna tänka om. 

Men framförallt har vi Passion for Sales! Därför har vi valt att nischa oss inom försäljning. Dels för att det är det vi kan bäst, förstår såväl kund som kandidat. Vet hur viktig försäljningen är för företaget och vikten av rätt säljare på rätt plats. 

01 our values

Värdefullt bemötande i processen, till såväl kund som kandidat. strävar efter personlighet i det digitala mötet som telefon eller skrift. Gör urval efter kompetens, inte kön, ålder eller etnicitet. 

Vi står för förtroende. Skulle hellre tacka nej till ett uppdrag som inte står för våra värderingar. Synen på samarbete och respekten för varje sökande. Alla berörda parter i processen får uppföljande återkoppling. 

02 our mission

Vårt uppdrag är att hitta relevant kompetens till dig. Människor som har förmågan att få kontakter till leads, leads till kunder. Vårt uppdrag är att matcha rätt kompetens med rätt företag och tjänst. 

Slutligen är återkoppling viktig processen igenom. Med värdefull feedback. Vi vill ha feedback tillbaka från dig, kund som kandidat, för att bli lite bättre för varje gång.  

03 our vision

Vår vision är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kontakter. Attrahera, leverera värde, kommunicera och att ständigt hålla oss uppdaterade.

Att skapa positiva kundupplevelser och återkommande kunder. Att alltid kunna leverera en effektiv rekryteringsprocess och positiv kandidatupplevelse.

04 our culture

Vi vill kunna leverera en positiv kund och kandidatupplevelse. Från första kontakten, till matchning med en lika nöjd kandidat. Till den sista viktiga återkopplingen. 

Vi eftersträvar relevans i våra nätverk. Kontakter med Passion for Sales. Vi ser alla som blivande kunder eller kandidater. Skapar ärliga samarbeten med värdefulla relationer. Allt för återkommande kunder och kandidater.

Vi vill vara nytänk, personliga, ödmjuka men samtidigt lättsamma med en grym passion för försäljning. Vi värdesätter rätt bemötande. Vill ge en positiv och effektiv kundupplevelse. En lyckad och positiv kandidatupplevelse. Med Passion for Sales hela resan igenom.  

Anna Norlin

Saleshunter | Passion for Sales

Let’s make some business together

Du, ditt företag och dina kollegor. Med oss, våra kontakter och kandidater. Teamwork is Dreamwork!

Kontakta Oss!

saleshunter passion for sales 